top of page

AI is een tool geen mens

Technologie

Kunstmatige intelligentie (AI) vormt de kern van de Virtuele Expert, fungerend als een slimme tool die onze dienstverlening transformeert en verrijkt. Door AI in te zetten, maken we onze oplossingen intuïtiever, efficiënter en persoonlijker, waardoor gebruikers op ongekende wijze worden ondersteund. Deze technologie stelt ons in staat om voortdurend te innoveren en de grenzen van wat mogelijk is te verleggen.

screens-virtuele-expert-letselschade6-beelddrager.jpg

 AI stelt ons in staat om dynamisch en met hoge precisie de juiste vragen te stellen, afgestemd op de specifieke context en behoeften van de klant

 

Dit gebeurt door een geavanceerd begrip van de vraaginhoud en het toepassen van complexe algoritmes die reageren op interacties, zonder daarbij afhankelijk te zijn van het opslaan van persoonlijke gegevens.
 

Een sleutelkenmerk van onze AI-technologie is de capaciteit om diepgaand te analyseren en hierdoor niet alleen directe antwoorden te bieden maar ook door relevante vervolgvragen te stellen. Dit proces verhoogt de effectiviteit van de communicatie en zorgt ervoor dat de gebruiker zich begrepen en gewaardeerd voelt.

Cruciaal is dat dit alles plaatsvindt binnen een strikt kader van veiligheid en privacy, volledig in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Onze AI-systemen zijn ontworpen om te opereren zonder persoonlijke gegevens te bewaren of te verwerken op een manier die de privacy van de gebruiker in gevaar brengt. Dit zorgt voor een veilige, vertrouwde omgeving waarin gebruikers vrij zijn om informatie te delen, wetende dat hun gegevens beschermd blijven en hun privacy gewaarborgd.

bottom of page